Over Vakpublicaties
Te verschijnen
Eerder verschenen
Beschouwingen
Downloads
Contact
Naar Nieuwsdienst
icons


Over Media Update Vakpublicaties

  

De redacteuren van Media Update schreven in de loop der jaren publicaties die in boekvorm zijn verschenen bij verschillende uitgeverijen, zie hieronder. In 2006 besloot de redactie gebruik te gaan maken van de digitale productie- en distributiemogelijkheden en zelf als uitgever te gaan optreden. Zo ontstond Media Update Vakpublicaties.   

Ga hier naar het actuele boekenoverzicht

 
The Multimedia Dictionary
themultimediadictionary.jpg De Engelstalige editie van de Multimedia Begrippengids. Een verklarend woordenboek voor de multimediawereld. Bevat beschrijvingen van circa 2000 vaktermen en een overzicht van veelgebruikte acroniemen.
Uitgeverij: Academic Press, Londen
ISBN: 0 12 648720 0

 
Media-educatie, een kennisinventarisatie
Media-educatie neemt, binnen en buiten het onderwijs, snel in belang toe. Twee redacteuren van Media Update ondernamen een geschiedkundige, geografische, bestuurlijke en onderwijskundige ontdekkingstocht om dit rijke, maar onoverzichtelijke gebied in kaart te brengen.
Uitgeverij: Van Gorcum, Assen
ISBN: 90 232 3663 7
media-educatie.jpg
 
Noord-Nederland in de informatiemaatschappij
noord-nederlandinformatiemaatschappij.jpg De keerzijde van mondialisering is dat regio’s belangrijker worden. In deze publicatie wordt nagegaan wat de uitdijende informatiemaatschappij voor het bestuur op regionaal niveau betekent. Naast analyses ook een reeks aanbevelingen.
Uitgeverij: Van Gorcum, Assen
ISBN: 90 232 3757 9 
 
E-Content, technologies and perspectives for the European Market
Dit is een van de eerste boeken die content als onderwerp heeft. In het boek wordt het hele spectrum van E-Content behandeld, waarbij zeer innovatieve gebieden worden beschreven en geanalyseerd. Een van de redacteuren van Media Update schreef twee bijdragen over respectievelijk betaalde content en cross-media.
Uitgeverij: Springer
ISBN 3 540 25093 X
e-content.jpg
 
Silicon Valley in de polder
siliconvalleypolder.jpg In dit boek wordt op nuchtere wijze gekeken naar de sociale, economische en technologische ontwikkelingen in ICT-regio’s in Nederland en Vlaanderen. Een van de redacteuren van Media Update was mede-auteur van de cartografie van de multimediasector.
Uitgeverij: Lemma
ISBN 90 5189 810 X
 
Inloggen klanten
Gebruikersnaam/
wachtwoord vergeten?
Link naar Nieuws- en Informatiedienst
bgvak_nieuws.jpg
© 2018 Media Update. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals.
Home Contact Sitemap