Home
Over Media Update
Thema's in Media Update
De redactie
Abonnementsvormen
Proefabonnement
Contact
Naar Vakpublicaties
icons
Advertisement
Abonnementsvormen

Om iedereen - individueel of als organisatie - in staat te stellen een abonnementsvorm op maat te kiezen, ontwikkelde Media Update verschillende afnamemogelijkheden:

  • beperkt of uitgebreid in toepassing: van nieuwsbrief sec tot het gebruik van de volledige online-databank en het maken van persoonlijke online-dossiers;
  • groot of klein in omvang: voor één persoon of voor een gehele organisatie, en allerlei mogelijkheden daartussenin.

Vanaf 1 januari 2016 zijn deze abonnementsvormen beschikbaar:

Media Update Regular

Het standaard abonnement: twee keer per week ontvangt u de nieuwsbrief in HTML-formaat via e-mail. De hyperlinks bij de berichten stellen u in staat brondocumenten te downloaden. Een abonnement kan een individueel karakter hebben of via een staffel gelden voor meer medewerkers in uw organisatie.    

Media Update Advanced

Net als bij het Regular-abonnement ontvangt u twee keer per week de nieuwsbrief met hyperlinks naar brondocumenten. Daarnaast krijgt u onbeperkt toegang tot de online-databank met zoekmogelijkheden voor uw desk research. Ook hier beschikt u over directe toegang tot brondocumenten, waardoor u zich in alle rust en uitgebreid kunt oriënteren op relevante onderwerpen. Bovendien krijgt u de mogelijkheid persoonlijke dossiers te maken en te beheren. Zo legt u alle relevante berichten en brondocumenten vast in handzame dossiers om uw standpunten, overwegingen, analyses en beschouwingen te onderbouwen. Ook voor deze abonnementsvorm geldt de mogelijkheid van een individueel abonnement of een staffeltarief voor meerdere personen.    

Media Update Network

In deze abonnementsvorm wordt uw organisatie-intranet gekoppeld aan de website van Media Update. De online-databank en de brondocumenten worden daardoor een integraal onderdeel van de werkomgeving van uw medewerkers. Inloggen is niet meer nodig; er is 7x24 onbeperkte toegang. De databank wordt automatisch bijgewerkt, zodat uw medewerkers telkens actuele gegevens gepresenteerd krijgen. De databank is voorzien van verfijnde zoekmogelijkheden. Naar wens kunnen uw medewerkers ook twee maal per week de HTML-nieuwsbrief per e-mail ontvangen. De kosten voor dit abonnement worden gerelateerd aan het aantal betrokken medewerkers.    

Abonnementen

Klik op Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken , vul in het onderwerpveld in 'Abonnemenen', verstuur, en de abonnementenkaart wordt u ommegaand toegestuurd.    

Privacy

Onze privacyregel is simpel: uw persoons- en organisatiegegevens worden alleen en uitsluitend gebruikt voor het contact tussen u en Nieuwsdienst Media Update.

 

 
Inloggen klanten
Gebruikersnaam/
wachtwoord vergeten?
Link naar Vakpublicaties
bgnieuws_vak.jpg
© 2024 Media Update. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals.
Home Contact Sitemap