Home
Over Media Update
Thema's in Media Update
De redactie
Abonnementsvormen
Proefabonnement
Contact
Naar Vakpublicaties
icons
Advertisement
Over Media Update
media-update_editie-1603_16.jpgMedia Update selecteert en verwerkt nieuws voor beleidsmakers op het gebied van inhoud, technologie en samenleving. Daarbij krijgen ook ontwikkelingen aandacht die door andere media nog niet als nieuws worden gezien. Het materiaal waaruit de redactie put - ook wel brondocumenten genoemd - bestaat uit onder meer: onderzoeken, analyses, inventarisaties, wetsvoorstellen, gerechtelijke uitspraken, position papers, consultatiedocumenten en besluiten over nieuwe standaarden. 

Kort gezegd is de focus gericht op wet- en regelgeving, marktontwikkelingen en technologische trends. Zowel de ontwikkelingen in Nederland, Europa en de rest van de wereld worden nauwlettend gevolgd en verslagen.

Voor wie?
Elke directeur, beleidsmaker of adviseur op het terrein van infrastructuur, computertechnologie en inhoud wordt geconfronteerd met een stortvloed aan nieuws en informatie. Dat vergt kostbare tijd, zeker als beleidsvorming niet uw enige aandachtsgebied is. Dat maakt actuele informatie op maat onmisbaar. Media Update biedt u twee maal per week essentiële informatie in een compacte berichtgeving. Minder lezen, meer weten is het motto.

Selectie spaart tijd
De berichten in Media Update zijn compact en teruggebracht tot de essentie, zodat u in één oogopslag op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen. De brede onderwerpkeuze en compacte berichtgeving maken Media Update uniek. De informatie is actueel, leesbaar en nauwkeurig. U zult dan ook merken dat een abonnement op Media Update zichzelf snel terugbetaalt.

Het beste van twee werelden
Kort en snel op de hoogte blijven in de breedte, maar ook: verdiepen als het nodig is. Dat is het krachtige concept van Media Update. Elk bericht biedt een verwijzing naar onderliggend informatiemateriaal: studies, benchmarks, marktanalyses, wetsvoorstellen, rechterlijke uitspraken, position papers, nieuwe standaarden, etcetera. U kunt dat informatiemateriaal inzien en ophalen wanneer u maar wilt: anywhere, anytime. De online-databank van Media Update behoort tot de mooiste informatieschatkamers van Nederland.

Het dienstenpakket
Het dienstenpakket van Media Update bestaat uit het leveren van:
  • een tweemaal per week verschijnende nieuwsbrief;
  • de bij de berichten behorende brondocumenten;
  • de online-databank met zoekfuncties;
  • het maken en beheren van persoonlijke online-dossiers.

De redacteuren van Media Update leveren daarnaast ook opiniërende bijdragen in andere vak- en beleidsmedia, stellen dossiers samen, maken analyses-op-maat en verzorgen lezingen.

 
Inloggen klanten
Gebruikersnaam/
wachtwoord vergeten?
Link naar Vakpublicaties
bgnieuws_vak.jpg
© 2018 Media Update. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals.
Home Contact Sitemap