Home
Over Media Update
Thema's in Media Update
De redactie
Abonnementsvormen
Proefabonnement
Contact
Naar Vakpublicaties
icons
Advertisement
Over Media Update
media-update_editie-1603_16.jpgMedia Update selecteert en verwerkt uit honderden primaire bronnen nieuws voor beleidsmakers op het gebied van digitale technologie en samenleving. Daarbij krijgen ook ontwikkelingen aandacht die door andere media nog niet als nieuws worden gezien. Het materiaal waaruit de redactie put - ook wel brondocumenten genoemd - bestaat uit onder meer: onderzoeken, analyses, inventarisaties, wetsvoorstellen, gerechtelijke uitspraken, position papers, consultatiedocumenten,  besluiten over nieuwe standaarden, en meer. 

Kort gezegd is de focus gericht op technologische trends, wet- en regelgeving, en economische en maatschappelijke veranderingen. Zowel de ontwikkelingen in Nederland, Europa en de rest van de wereld worden nauwlettend gevolgd en verslagen.

Voor wie?
Beleidsmedewerkers bij overheden en in de private sector die werkzaam zijn op het terrein van digitale technologie worden geconfronteerd met een stortvloed aan nieuws en informatie. Dat maakt actuele informatie op maat onmisbaar. Media Update biedt essentiële informatie in een compacte berichtgeving. Minder lezen, meer weten is het motto.

Selectie spaart tijd
De berichten in Media Update zijn compact en teruggebracht tot de essentie, zodat u in één oogopslag op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen. De brede onderwerpkeuze en compacte berichtgeving maken Media Update uniek. De informatie is actueel, leesbaar en nauwkeurig. U zult dan ook merken dat een abonnement op Media Update zichzelf snel terugbetaalt.

Het beste van twee werelden
Kort en snel op de hoogte blijven in de breedte, maar ook: verdiepen als het nodig is. Dat is het krachtige concept van Media Update. Elk bericht biedt een verwijzing naar onderliggend informatiemateriaal: studies, benchmarks, marktanalyses, wetsvoorstellen, rechterlijke uitspraken, position papers, nieuwe standaarden, etcetera. U kunt dat informatiemateriaal inzien en ophalen wanneer u maar wilt: anywhere, anytime. De online-databank van Media Update behoort tot de mooiste informatieschatkamers van Nederland.

Wij bieden:
  • een tweemaal per week verschijnende nieuwsbrief;
  • de bij de berichten behorende brondocumenten;
  • een online-databank met zoekfuncties;
  • het maken en beheren van persoonlijke online-dossiers.

De redacteuren van Media Update werken ook in opdracht en leverden publicaties voor onder meer het ministerie van OCW, de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid, de Staatscourant, en vakbladen als Computable en de Automatiseringgids. Ze verzorgen op verzoek ook lezingen of participeren in symposia.

 
Inloggen klanten
Gebruikersnaam/
wachtwoord vergeten?
Link naar Vakpublicaties
bgnieuws_vak.jpg
© 2024 Media Update. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals.
Home Contact Sitemap