Home
Over Media Update
Thema's in Media Update
De redactie
Abonnementsvormen
Proefabonnement
Contact
Naar Vakpublicaties
icons
Advertisement
De redactie

In de ruim twintig jaar van zijn bestaan heeft zich bij Nieuwsdienst Media Update een team van vakbekwame, breedgeoriënteerde journalisten gevormd dat zijn redactionele arbeid in volledige onafhankelijkheid verricht. De leden van de redactie worden gewaardeerd om hun brede kennis en vakbekwaamheden. Ze publiceren vakboeken, leveren interviews en opiniërende bijdragen aan andere vak- en beleidsmedia, organiseren congressen, maken analyses-op-maat en verzorgen lezingen.

De vaste redactiekern bestaat uit:

Foto Arjen van den BergArjen van den Berg, cultuurhistoricus
Heeft een speciale belangstelling voor al wat maakt dat opinies en kennis geaccepteerd worden. Vanuit die brede achtergrond schrijft hij onder meer over ontwikkelingen in en rond de media. Mede doordat hij in de periode voor zijn geschiedenisstudie in de automatisering werkte, heeft hij ook een grote belangstelling voor het technologisch aspectenonderzoek.

foto_jak_web1.jpgJak Boumans, contentspecialist
Naast het schrijven vervult hij een adviesfunctie en verzorgt projecten audits o.a. voor de Europese Commissie. Hij heeft een uitgeversachtergrond en werkte voor grote Nederlandse uitgeverijen als ontwikkelaar aan digitale projecten. Hij is ook secretaris van de European Academy of Digital Media.

 

foto_jan_stedehouder.jpg

Jan Stedehouder, schrijver en columnist
Levert als schrijver, columnist en spreker scherpe en kritische bijdragen in het debat over maatschappij en technologie en maakt complexe vraagstukken inzichtelijk en toegankelijk. Zijn publicaties zijn gedegen, praktisch, 'hands on' en reiken de lezer kennis en vaardigheden aan om 'in control' te zijn. 
foto_hans_web1.jpgHans Sleurink, schrijver en journalist
Raakte eind jaren tachtig door de opkomende digitale technologie geïnteresseerd in nieuwe vertel- en communicatievormen. Voor die tijd werkte hij als regisseur en scenarioschrijver in de Nederlandse omroepwereld en hij dankt mede daaraan een voorkeur om theorie en praktijk met elkaar te verbinden.

Redactie Media Update
Feestlân 15
8408 JK Lippenhuizen
Tel: 0513 463378
Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken
 
Inloggen klanten
Gebruikersnaam/
wachtwoord vergeten?
Link naar Vakpublicaties
bgnieuws_vak.jpg
© 2018 Media Update. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie door WELLdotCOM - ICT Solution Provider & Joomla! Professionals.
Home Contact Sitemap